Le Roylaan 38, 2520 Ranst
E-mail: mail@alfasaninstallaties.be
Installateur voor hernieuwbare energie, erkend door VEA
Diensten
Kies bij Alfasan Installaties klassieke of moderne badkamermeubels op maat.

Bent u op zoek naar een ontspannende badkamer waar u tot rust kunt komen na een lange dag werken? Zoek dan niet verder dan Alfasan Installaties! Met ons uitgebreide assortiment van badkamerproducten en -diensten, kunt u erop vertrouwen dat wij de perfecte oplossing hebben die past bij uw specifieke behoeften.

Ons team van professionele installateurs staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bad of douche, of als u uw badkamer wilt renoveren met nieuwe tegels en verlichting, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw droombadkamer te creëren.

Bovendien bieden wij niet alleen een scala aan producten en diensten, maar ook op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een kleinere badkamer heeft die u wilt optimaliseren of een grote badkamer die u wilt renoveren, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen uw droombadkamer te realiseren.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Alfasan Installaties en laat ons u helpen uw perfecte badkamer te realiseren!

Onze badkamer diensten bestaan uit:
Badkamermeubels: Alfasan Installaties biedt hoogwaardige oplossingen voor uw badkamer, waaronder badkamermeubels op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar kasten, spiegels of wastafels, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw droombadkamer te creëren.
Kranen: Bij Alfasan Installaties vindt u een uitgebreid assortiment aan kranen voor uw badkamer. Van moderne designs tot klassieke stijlen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw badkamer compleet te maken.
Douches: Of u nu op zoek bent naar een inloopdouche, een douchecabine of een regendouche, Alfasan Installaties heeft de perfecte oplossing voor uw badkamer. Onze professionele installateurs helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.
Toiletten: Alfasan Installaties biedt een uitgebreid assortiment aan toiletten, van staande modellen tot hangende modellen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw badkamer, zodat u kunt genieten van comfort en functionaliteit.
Op zoek naar hoogwaardige oplossingen voor uw badkamer? Alfasan Installaties biedt persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen voor uw badkamermeubels, kranen, douches en toiletten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.