Le Roylaan 38, 2520 Ranst
E-mail: mail@alfasaninstallaties.be
Installateur voor hernieuwbare energie, erkend door VEA
Diensten
Kies voor Alfasan Installaties voor hoogwaardige oplossingen voor uw sanitair.

Of u nu op zoek bent naar badkamermeubels, kranen, douches of toiletten, onze professionele installateur staat voor u klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit, service en betrouwbaarheid. We begrijpen dat het kiezen van het juiste sanitair een belangrijke beslissing is en daarom bieden we persoonlijke begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw huis.

Naast onze installatiediensten bieden we ook onderhouds- en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw sanitair in topconditie blijft. Kortom, bij Alfasan Installaties staan we voor u klaar om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de beste sanitaire voorzieningen in uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen doen.

Onze sanitaire diensten bestaan uit:
Badkamermeubels: Of u nu op zoek bent naar een badkamermeubel met een klassieke of moderne uitstraling, wij hebben wat u zoekt. Onze professionele installateur helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw badkamer.
Kranen: Bij Alfasan Installaties vindt u een uitgebreid assortiment aan kranen, waarmee u uw badkamer een unieke uitstraling kunt geven. Onze professionele installateur helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw badkamer.
Douches: Kies voor Alfasan Installaties wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige oplossingen voor uw douche. Of u nu op zoek bent naar een inloopdouche of een douchecabine, onze professionele installateur staat voor u klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit, service en betrouwbaarheid.
Toiletten: Bij Alfasan Installaties vindt u een uitgebreid assortiment aan toiletten, waarmee u uw badkamer een unieke uitstraling kunt geven. Onze professionele installateur helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw badkamer.
Op zoek naar hoogwaardige oplossingen voor uw sanitair? Alfasan Installaties biedt persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen voor uw badkamermeubels, kranen, douches en toiletten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.
Alfasan
Onze partners